ikea

idag har ja träningsvärk.. core är verkligen nånting jag kommer fortsätta träna tror ja.. de va kul.. o de kändes kan ja lova när vi väl träna.. och igår tränade vi med boll.. har aldrig gjort de förut o fa va dålig balans man har hahaha.. träningsvärken finns idag.. känns skönt.. då känns de att man har tränat iaf.. misstänker att de blir värre imorn..

idag har jag sprungit på ikea.. o gissa vad.. utan att köpa nåt!! tror aldrig det har hänt förut... däremot handlade gia massa små grejer som dom behövde...
sen åkte vi hem till gia o drack te.. kopp efter kopp.. o käka knäcke med ägg o kaviar... fan så gott de e :D


vid fem åkte jag o hämta andres för att vi skulle kolla på en lägenhet.. dock en etta det oxå.. men vi vill ju fortfarande spara pengar.. i början lät det såhär.. nee vi skiter i att kolla på den o bla bla bla.. vi letar efter en tvåa istället.. ajaa efter lite snacka så kollade vi på den iaf... o rolig som han e började han säga att han gilla den o skulle kunna se oss bo där hahaha asså han e så roligt.. som ett barn ibland som inte vet va dom vill.. puss påre ;)

men men.. de e iaf en stor etta med separat kök.. VANLIG spis.. åhh ja längtar tills man får de.. iaf.. lägenheten var billig.. lagam stor för o va etta.. bra område o nära till bådas jobb.. o det andres tyckte mest om va att busshållplatsen bara va tio meter från dörren typ.. inte för att han e lat men då behöver han inte hämta mig från buss/tunnelbana varje dag efter jobbet.. för här i rågsved går man ju inte själv direkt.. 

jaja nog om de.. imorn blire jobb i två butiken.. från ena till den andra :) 

o nu orkar ja faktiskt inte skriva mer alls.. tjinkelinkan 




Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas ni får lägenheten om ni vill ha den.Håller tummarna.När får ni svar?

Hoppas det går bra på jobbet,Kramizzar<3

2010-10-15 @ 10:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0