Chile

Ja da va man i chile... skit nice.. resan va nog de varsta ja vart me om.. men nu e allt bra.. varmt o skont..
vet inte riktgit va ja ska skriva.. har juh inte gjort sa mycke an-.. forsta dagen akte vi ba till karens slaktingar o va dar.. drack lite pisco o sa.. nu har ja ba blivit sjuk.. e jatte forkyld o ont i mina oron men de ska val bli bra hoppas vi :)
vi smittar ungefar varandra hela tiden..

Hmm boende har vi ba till tisda sa efter de ska vi nog ut pa aventyr... far se va de blir..

men iaf.. saknar er alla dar hemma.. e lie tomt utan er..

fñr jobbigt o sova utan andres men kortet ligger vid min sida sa ja ser han varje kvall nar ja somnar o nar ja vaknar..

Nu ska vi kila.. alskar er alla.. uppdaterar mer nar vi gjort mer saker..
Mwaaaaaaaaaaah

Tisdag och avgång om 6 dagar

Om exakt en vecka vid den här tiden e vi inte me varandra... O så kom tårarna.. o då vet ja att de bara e början... de kommer nog bli värre...
De ska blir hur kul som helst att åka men tanken på saknaden ja kommer ha käkar upp mig inifrån..  Nej ja har inte klippt av navelsträngen från mamma än o kommer nog aldrig göra de helt.. Ens mamma e juh trotts allt de bästa man har.. sen har man juh gått o kärat ner sig o de blir de juh ännu värre än åka.. bara ja tänker på att de e ja som måste ta detta steg till incheckningen.. de e ja som måste ta steget att gå... Ja vet att vi tre kommer få en underbar tid tillsammans i chile o att vi kommer ha hur kul som helst men som sagt.. de kommer verkligen bli en upplevelse..
De tråkiga e bara att alla verkar inte lika glada för våran skull att vi ska åka.. ja vet att de fanns folk som inte trodde på att vi skulle åka nånstans över huvudettaget.. ja vet inte vem du lr vilka ni e men ja vet att ni finns iaf.. men men.. se.. här står vi o nu ska åka.. 
 
Nee nu orkar ja inte sitta här o skriva mer.. nu ska ja bege mig till stan o träffa Vanja :)

Mwaaaaah en stor puss till dig Andresimage2


hejsan hejsan

Jaha då va här o blogga som alla andra.. :)
Ska bara försöka förstå mig på detta då.. men de blir nog bra sen ska ni se..
E för tillfället hos Empa o har precis kollat igenom alla mallis bilder.. vilket minne.. va bara tvungen att lägga in en bild för att testa...

image1

Tjing tjing så länge..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0