Underbara helg...

Hade en underbar helg... jobbade en hektisk lördag med mycke jobb.. slutade fyra och åkte direkt hem till min systers svärföräldrar.. dom bor ju oxå i sthlm.. där blev vi bjudna på mat då hennes svärmor fyllde år.. fick träffa mina älskade syskonbarn... sen blev de o stressa hem för o fixa sig för att sedan dra sig vidare till avskedsmiddag/fest för andres barndomsvän gonza som ska flytta till kina.. förmodligen ett år... va på en mysig restaurang som hette underbara bar..

söndag träffade vi upp camilla o jonte i farsta.. där hämtade vi upp jonte så åkte ja andres o jonte till heron city där det finns en spel hall.. o den pojken som är galen i spel såå kul hade han o vi brände en sådär 300 spänn på en halvtimma hahah... men de va en mysig dag...

sen åkte vi till haninge för o lämna jonte igen o då blev vi bjudna på mat igen :) plus att vi fick lite tid för o mysa med min lilla pluttis antonie oxå.. han e ju bara för mysig me hans pussar..


  
  

 Hej då Gonza.. vi ses snart igen :)



Jonte på heron... andres tvinga han o hålla upp dom tunga pistolerna.. haha
 
   

Åhhh ja bara älskar den här bilden!! sååå fina!!!

 

 

Nee nu fick ni lite bilder :)

pussss på er


affropowerdance

aahh de e va jag provade på o träna idag... hahaha de va kul som fan men man så ju lika rolig ut när man kolla sig i spegeln.. haha men mina ben va som spaghetti när ja gick därifrån hahah.. jobbigt men skönt..

nu sitter jag här o fastna i datorn.. har fortfarande inte duschat.. men ska nog göra en spellista med sköna låtar o sen ta en dusch o sen laga mat..

andres kom med ideen om att gå på bio idag.. så då blire o gå kolla på salt.. blir värsta onsdagsmyset.. han slutar tre så vi tar bion vid sex.. klockan åtta är idol.. nu när man får se gonzalo lite mer är de ju kul o titta.. sen nio är mitt favvo program.. haha efterlyst.. ja vet de kan verka lite skumt men tro det lr ej asså.. i love it.. trotts att de e tragiskt så kan man inte blunda för verkligheten.. sen blire kungarna av tylösand.. asså jävla skit program... riktigt jävla dåligt men ändå kan man inte låta bli o titta på de..


neee nu har ja inte tid med de här mer... :P


pusssss


bjuder på en bild på mig o mina fina systrar




men oxå en bild på min fina grodsyster



Va så lycklig den kvällen!!! Tack igen för riktigt fina o underbara vänner och all skratt o lycka som vi dessutom delade!!!! Det kunde inte bli bättre!!! 


god morgon

nu har ja jobbat som en tok igen men som tur va så hade ja sovmorgon idag.. det behövdes verkligen.. ja va så trött när klockan ringde att jag trodde att det var andres som ringde så ja svara o ingen där.. messar andres att ringa igen... precis då fattar jag att det var larmet som ringde eftersom andres inte stod med på telefonlistan så ringer han o säger att han inte har ringt hahaha snacka om trött.. men välbehövligt...

var hos läkaren i tisdags.. fick ta blodprov o massor.. fick lite grejer utskrivna.. får se om drt blir något bättre... men igår när vi kom hem så hade jag fått provsvaren.. hon sa att allt såg bra ut... förutom nån grej som ja inte fatta riktigt.. men hon sa att det kunde bero på en sjukdom jag nyligen har haft eller kommer att få... hmmm vad jag vet så har ja inte vart sjuk och känner inte heller att jag kommer bli det.. men hon ville att jag skulle komma tillbaka om tre veckor igen för o göra nytt o blir det samma provsvar då måste dom gräva vidare i det.. plus varför jag är så trött om inget är fel.. o nej jag är INTE gravid... som jag fått frågan minst 20 gånger nu... jag har vart såhär som en zombie sen typ maj nu... o med tanke på hur hela min familj har det med kräkningar o sånt så tror jag att jag oxå har o vänta mig det med tanke på att jag tom blir så av p-piller o det.. ja e ju ganska känslig så överhuvudet taget lixom... o för de första.. inga barn innan thailand... sjukt va ja längtar... jobbar ju röven av mig nu.. men ja ser de positivit.. spara mycke pengar.. ja menar.. ja e inte ledig två dagar i rad förens om tre veckor.. :S men men.. de lär väl gå fort :)


o nu ringde min bejbi o fråga om ja ville komma käka lunch me honom.. så klart blir de yakiniku lr va fan de heter.. o massa sushi på de.. sååå gottt.... :)

så nu måste ja gå duscha...


föresten.. andres berätta igår om att hans faster hade köpt en ny bil som kan fickparkera själv.. o ja o poja skratta bara o tyckte de lät som skitsnack.. hahaha hur troligt låter de.. inte för att de skulle va konstigt eftersom tekninken utvecklas ju hela tiden.. nyss rignde han o sa att han hade hittat en klipp där den faktiskt parkerar själv.. tro det lr ej.. men en sån bil vill ja oxå ha.. inte för att ja e dåligt på att fickparkera.. ;) hohoho






nee vi hörs.. nu ska skynda mig så ja hinner pussa på min kärlek lite innan jobbet..

pussss

 

 


mys helg utan stress!!!

som vanligt suger ja på att uppdatera.. men när ja jobbar så pallar ja inte ens sätta på datorn när ja kommer hem...
i fredas hade vi ingenting o göra... så vi bestämde oss för att dra till grönan.. när vi kom dit ändrade vi oss ganska fort då de va helt galet me folk o majoriteten va ungefär 16 år.. palla kände vi.. då va de ju tydligen nån grupp som skulle uppträda.. såå de blev en midda på koh phangan lr hur de nu stavas.. lika gott som vanligt.. där efter åkte vi hem o ja somna vid halv elva, elva.. hur underbart som helst o sen vakna ja halv elva på lördagen.. äntligen fick ja sova ut men lika trött som vanligt...

såå va hände på lördagen då.. hmm de blev grönan då istället.. vi delade på ett kuponghäfte eftersom vi mest bara ville dit för o fördriva tiden lite o göra nåt.. åkte insane lr va den nu heter.. rejäl omskakning för hjärnan.. både ja o andres fick helt ont efter den.. han i halsen o ja i käkarna.. helt skumt.. sen blev de lusthuset... frittfall fast den som lutar sig ut.. o sen kärlekstunneln såklart.. =) men de va mest för att bara ta slut på kupongerna.. sen spela vi lite o ja körde ett av alla hjul... valde brickan 26-30.. 26 för de e våran dag.. o 27 fyller ju ja.. o såklart så vann jag ju.. men bara en liten väska med godis.. typ sån som man kan köpa på båtar.. men vadå.. ja vann iaf..
sen drog vi till en restaurang o käka sushi.. såå goott...
efter de va de inflyttningsfest hos brudarna macarena o annette... de va mysigt... fick i mig ett o annat glas vitt.. men när dom bestämde sig för att gå ut så åkte ja o andres hem... decka på två sekunder.. såå underbart..


helt underbar helg utan några som helst måsten..

vi hade från början tänkt o åka hem i helgen.. men så trött ja har vart hela tiden o typ jobbar hela tiden så kände jag att jag bara ville stanna här o bara va... o de har verkligen behövts kan ja lova.. åker man hem blir man ju ändå inte utvilad för där måste man ju fara runt för o träffa alla.. o göra alla nöjda ;) synd bara att ja inte visste tidigare att malin skulle komma hem.. men men.. vi lär ju ses nångång :) men ska ju till läkaren på tisdag så ja hoppas ja får nåt tillskott så ja blir lite piggare o slipper gå runt som en zoombie...

idag har vi bara tagit de lugnt.. lagat 3 olika maträtter för att frysa in för att slippa laga i veckan eftersom ja jobbar mån-lör.. o stängning varje dag.. då pallar man inte... underbart o slippa tänka på de :)


nee nu ska vi åka en sväng till andreas o gia.. har inte tid med det här mer.. :)

puss på er





tjingeling


idag ska ja på massage... det behövs verkligen.. eftersom andres aldrig orkar massera mig så gick han o köpte det åt mig istället :) underbart... det behövs.. bara få slappna av o stänga av hjärnan lite.. :)







meeeeeeeeeeeeeen innan dess ska jag nu åka bort till liljeholmen o träffa gia.. får väl se om jag får med mig nåt hem... har ju faktiskt lite födelsedagspengar att shoppa upp :)



nu vet ni va ja gör idag.. pussss


RSS 2.0